Vare nr.
9DYN13HR

Dynamic 1 Basic Sadelstol

Vaskbart kunstlæder betræk i flere farver.
Vælg farve og højde.

Pris fra 4.336,00 kr

Basic sadelstol Dynamic 1

Dynamic 1 Basic sadelstol er ergonomisk og særdeles komfortabel - med andre ord er det den ultimative sadelstol. Kan anbefales til arbejdsroller hvor der kræves stor bevægelighed eller, hvor det kan være svært at få plads til benene under bordet. Dynamic 1 Basic har et sadelformet sæde som giver god støtte, fleksibel bevægelsesfrihed og hjælper på en korrekt ergonomisk arbejdsstilling. 

Sadelstolen har et ekstra slidstærkt kunstlæderbetræk som kommer i flere forskellige farver der passer din smag. For at opnå en sund ergonomi, er det vigtigt at sikre en god bevægelighed. Dynamic 1 Basic sadestol er derfor justerbar i højden, har sædevip og tilbyder 3 siddehøjdeniveauer. 

Endvidere er stolen er forsynet med hjul til hårde gulve. Til din Dynamic 1 Basic sadestol findes der også en række tilbehør, herunder glidesøm, låsehjul og fodring og du kan derfor tilpasse den præcis efter dine behov. 

Dynamic 1 Basic hører til de bedste ambulatoriestole - den er komfortable og man har stor bevægelsefrihed. Læs mere her om, hvordan du sikrer dig en god ergonomi på arbejdspladsen. 

Mere information
PolstringRichmond kunstlæder
Siddehøjder48--63 cm, 58-78 cm & 64-89 cm
Højde ryglænIkke tilgængelig
Bredde ryglænIkke tilgængelig
Dybde sæde35 cm
Bredde sæde37 cm