Vare nr.
MALMR4HØJMSB

Malmstol R4 | Høj kontorstol med nakkestøtte

Uldbetræk i flere farver.
24 Timers stol.

Pris fra 11.785,00 kr

Malmstolen R4 Large med høj ryg og nakkestøtte er den ultimative stol til f.eks. Kontrolrum, Vagtcentraler m.v. Endvidere er stolen godkendt til 24 timers brug så sidder du meget ned i løbet af dagen er du sikret den bedste støtte. Udover ekstra høj ryg med nakkestøtte, leveres kontostolen også med slidstærkt betræk. På den måde kan du få den Malmstolen præcis som du ønsker det. 

For at opnå en god ergonomisk siddestilling er variation nødvendigt. Malmstol R4 med nakkestøtte er perfekt til at opnå god ergonomi, da den er justerbar i højden, har sædevip - og sædeforskydning samt forskellige indstillinger til ryggen. Med Malmstol R4 kan man justerer efter ergonomisk behov da der er 3 forskellige siddehøjder - det oplagte valg til dig som gerne vil have bedre ergonomi på arbejdspladsen. 

Malmstol R4 med nakkestøtte er forsynet med hjul tilpasset hårde gulve, samt armlæn som giver den rigtige position for armene. Disse funktioner, sammen med nakkestøtte, gør Malmstol R4 til en optimal 24 timers kontorstol eller vagtstol. 

Opnå bedre ergonomi med Malmstolen R4 

Kvalitet er altid i højsædet når vi laver kontorstole. En vigtig ting når man skal opnå bedre ergonomi er, at man skal kunne variere kroppens position. Malmstolen tilbyder stor fleksibilitet, og har mange justeringsmuligheder både for sæde og ryglænet. Du får derfor mulighed for at indstille stolen præcis efter dine fysiske behov.

Det er muligt at tilpasse stolen efter dine behov med tilbehør såsom glidesøm eller låsehjul, endvidere fås den i mange forskellige farver som du kan vælge efter din egen smag så stolen passer ind i resten af lokalet. 

Har du brug for råd og vejledning til din stol fra Malmstolen står vi altid klar til at hjælpe. På den måde sikrer vi, at vi rammer dine ergonomiske behov bedst muligt. Læs med her, og bliv klogere på hvad er ergonomi.

Mere information
PolstringRichmond kunstlæder
Siddehøjder40-52 cm
Højde ryglænIkke tilgængelig
Bredde ryglænIkke tilgængelig
Dybde sædeIkke tilgængelig
Bredde sædeIkke tilgængelig