Vare nr.
MALMR6HØJMS

Malmstolen : 6000 Høj Kontorstol med fodring

Uldbetræk i flere farver. 
Malmstolen R6 høj når du sidder længe.

Pris fra 7.998,00 kr

Malmstolen 6000 er en unik høj kontorstol til dig, som kræver optimal støtte når du er på arbejde. Med sine mange indstillingsmuligheder får du en høj kontorstol, som kan tilpasses efter dine specifikke fysiske behov. Denne kontorstol fra Malmstolen er nemlig justerbar i højden, samtidig med at du kan indstille sædevip, sædeforskydning og tilpasse ryggen så du opnår den bedste ergonomiske arbejdsposition - og så kan den indstilles specifikt efter din vægt! 

Desuden er Malmstolen 6000 forsynet med hjul til hårde gulve, så du sidder komfortabelt på selv de hårdeste kontorgulve. Har du brug for yderligere opgraderinger fåes glidesøm og låsehjul til Malmstolen. Med andre ord får du her et produkt, som giver de bedste ergonomiske forudsætninger når du arbejder og Malmstolen 6000 hører til de bedste 24 timers stole til overvågning eller som vagtstol.

Hvorfor vælge produkter fra Malmstolen? 

Malmstolen er den perfekte kontorstol til dig, som har brug for den ultimative ergonomiske støtte mens du arbejder. Produkter fra Malmstolen er nøje udviklet til at møde de behov vi ser på mange af dagens arbejdspladser, hvor fysik og mental sundhed er i fokus på grund af de mange timer vi sidder ned. 

Malmstolen tilbyder endvidere produkter i tidsløst design og klassisk komfort, så kroppen altid balanceres til den bedste ergonomiske siddestilling. Så ikke nok med at Malmstolen laver praktisk kontorstole, så laves de også så de visuelt passer ind på de fleste arbejdspladser. Malmstolens filosofi er, at kontorstolen skal formes efter personen og ikke omvendt. Så det er altid dine ergonomiske behov som er i højsædet.

Bedre mental og fysisk sundhed med Malmstolen

Med produkter fra Malmstolen opnår du en korrekt ergonomi når du arbejder, og dette har en positiv effekt på din arbejdspræstation. Med færre fysiske smerter i nakke, læn og ryg undgår du flere sygedage og du bliver mere effektiv på arbejdspladsen. Med andre ord kan god ergonomi forbedre din præstationsevne, og det har derfor både en positiv effekt på dig, dine kollegaer og på virksomhedens præstationer. 


Hvis du er interesseret i at vide mere om god ergonomi, bør du læse vores artikel her. Står du ofte op op kontoret er du måske også interesseret i vores arbejdsmåtte til kontor


Mere information
PolstringRichmond kunstlæder
Siddehøjder40-52 cm
Højde ryglænIkke tilgængelig
Bredde ryglænIkke tilgængelig
Dybde sædeIkke tilgængelig
Bredde sædeIkke tilgængelig