VELKOMMEN TIL ERGOTEC.DK

- DANMARKS STØRSTE UDVALG AF ERGONOMISKE STOLE

OG AFLASTNINGS MÅTTER.

I Ergotec brænder vi for at forbedre arbejdsmiljøet på danske arbejdspladser. Vi udvikler, producerer og sælger et bredt udvalg af aflastningsmåtter, arbejdsstole, hæve/sænke systemer og andre ergonomiske hjælpemidler. Vore produkter hjælper hver dag tusindvis af hårdt arbejdende danskere på såvel store som små virksomheder.

Vi er meget opmærksomme på, at der stilles forskellige krav fra den ene til den anden branche. Vores produkter er udviklet, så de kan anvendes i alle arbejdsmiljøer – lige fra kontoret til maskinfabrikken til de højest klassificerede renrum og laboratorier.

ergo-softstand-detail

VORES HISTORIE

Ergotec er grundlagt i 1986, og vi har således 31 helt fantastiske år på bagen. Vor opfindelse var verdens første boble aflastningsmåtte, som siden er produceret og solgt i 100-tusindvis.

I 2002 startede vi produktionen af Ergotec® stolesystemet, som har været særdeles succesfuldt, og vi er i dag Danmarks førende leverandør af arbejdsstole til laboratorier, sygehuse, klinikker og industri.

Vores stole er ”made in Denmark”, og på vores topmoderne stolefabrik i Lejre producerer vi hvert år ca. 5000 ergonomiske stole.ergotec-administration-og værksted

ERGOTEC I DAG 

Vi er repræsenteret i hele Skandinavien og har endvidere en omfattende eksport til bl.a. Tyskland. Vi har egne lokationer i Lejre på Sjælland, Kolding i Jylland og i Helsingborg i Sverige.

Vores 5 salgskonsulenter i Danmark står hver dag til rådighed for dig med gode råd og vejledning, og det er endvidere muligt at afprøve vore produkter inden køb.

Vi er i alt 12 dedikerede medarbejdere, og vi lægger stor vægt på høj faglighed, høj kvalitet og høj grad af kundetilfredshed.

Velkommen til Ergotec.Gruppebillede2017