Vare nr.
33G

EPDM : Ergo Softstep Arbejdsmåtte

Måtte i standard mål.
Vælg størrelse og antal.

Pris fra 550,00 kr

En Ergo Softstep EPDM Arbejdsmåtte er den perfekte aflastningsmåtte til storkøkkener og industri. Bobleprofilen og måttens elasticitet giver en helt suveræn aflastning af kroppen, og hjælper mod smerter efter meget stående arbejde. Denne EPDM arbejdsmåtte giver den ultimative hjælp til f.eks. Medarbejdere i fødevareindustrien og/eller storkøkkener hvor stående arbejde kan være slidende på kroppen. Måttehøjden er 12 mm.

Hvorfor vælge en Ergo softstep EPDM arbejdsmåtte

Der er et større og større fokus på kravene til arbejdsmiljøet, hvilket er godt, for det er vigtigt at medarbejderne har de bedste forudsætninger for at undgå skader. Skader kan nemt komme ved statisk stående arbejde, og med en Ergo softstep EPDM måtte forbedres den fysiske sundhed og vi undgår at ødelægge kroppen. Aflastningmåtter reducerer belastningen med op til 60%, og derfor bør man sørge for, at medarbejderne har adgang til f.eks. En EPDM aflastningsmåtte i deres daglige arbejde. 

Hvad er EPDM?

EPDM er en type gummi som stammer fra 1960’erne. Modsat andre gummityper, eksempelvis naturgummi eller neopren, er EPDM gummi meget mere holdbart og fleksibel. Det kan derfor bedre tåle at blive udsat for solstråler, høje/lave temperaturer - med andre ord findes der ikke en anden gummitype der kan klare ligeså ekstreme forhold. 

EDPM er utrolig fleksibel og smidigt, hvilket gør det nemmere at tilpasse til specifikke behov. Da denne type gummi kan laves i flere forskellige hårdheder, kan det tilpasses netop til hårde industrigulve så du opnår en perfekt aflastning når du arbejder. 


Har du brug for yderligere ergonomiske materialer er du måske interesseret i vores kontorstol fra Malmstolen eller vores Lotus 1 model.
Mere information
Måtte størrelserIkke tilgængelig
Rulle breddeIkke tilgængelig
Måtte højde12 mm
Måtte materialeEPDM