Vare nr.
9STAB53AR

Taburet 5 - Lav Arbejdstaburet på gummihjul

Velpolstret sæde med kunstlæderbetræk.
Vælg farve og antal.

Pris fra 2.432,00 kr

Når du arbejder siddende er det vigtigt at skåne dine knæ og ryg. Hvis du skiftevis arbejder siddende og stående, og hurtigt skal bevæge dig fra en position til en anden er denne Taburet 5 den perfekte arbejdstaburet. Med store gummihjul opnår du bedre fleksibilitet, og du kan nemmere komme rundt mens du arbejdet. 

Stolen har et rundt og velpolstret sæde, som er let at komme af og på og du opnår derfor den optimale komfort med den behagelige bløde fyldning. Uanset om du arbejder på værksted, op klinikker eller i institution finder du hos Ergotec en arbejdstaburet som opfylder dine krav om fri bevægelse i dagligdagen. Især ved arbejde, hvor du skal have en lav siddehøjde er dette produkt helt oplagt. 

En fleksibel arbejdstaburet

Når du skal op og ned mange gange i løbet af arbejdsdagen skal fleksibilitet være i orden. Samtidig skal du have den rigtige støtte så du er sikret en god ergonomisk position. Med det bløde sæde for du præcis den støtte du har brug for, og samtidig en forbedre bevægelsesfrihed. Denne Taburet 5 arbejdstaburet har endvidere følgende kendetegn: 

  • Rundt om velpolstret søde 
  • Siddehøjde 43-52 cm
  • Store 75 mm gummihjul 
  • Justerbar højde

Har du brug for hjælp til at vælge din nye arbejdstaburet? Vi står altid klar til at rådgive og besvare spørgsmål. 

Har du brug for en større kontorstol er du måske interesseret i at læse mere om vores R4 model fra Malmstolen

Mere information
PolstringIntegral skum
Siddehøjder43-52 cm
Højde ryglænej relevant
Bredde ryglænej relevant
Dybde sæde37 cm
Bredde sæde40 cm