Ergonomi

Vores arbejdsstole er skabt i samarbejde med danske fysioterapeuter med fokus på optimal ergonomi

Undgå unødige smerter på job - og få en bedre arbejdsdag  

Ergonomi handler om at undgå skader og smerter, forårsaget af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller fastlåst arbejde. Om du er tandlæge, laborant, montagemedarbejder eller sidder på kontor, så kan dårlig ergonomi betyde alt fra muskelsmerter til mere alvorlige kroniske rygproblemer.

De fleste smerter for siddende arbejde skyldes oftest at vi f.eks. strækker nakken lidt for meget, eller overbelaster arme og skuldre unødigt. På den korte bane, mærker man måske ikke noget til det, men over tid kan det udvikles til permanente smerter der kræver behandling. Eller ender med sygedage fra jobbet. Ergonomisk indretning af kontor og fokus på en korrekt arbejdsstilling er et effektivt middel mod arbejdsskader.


På tandklinikken
Mere end 69 % af alle tandlæger kæmper med daglige smerter på job. Dårlig ergonomi for tandlæger skyldes typisk akavede arbejdsstillinger, der går udover tandlægernes nakke, skuldre og ryg. Her er en god ergonomisk stol et vigtigt arbejdsredskab på klinikken. Vi sælger især rigtigt mange sadelstole til tandlæger og andre behandlere. På en sadelstol tvinges ryggen i en sund opret stilling, samtidigt at benene kommer ud i bredstilling. Det lille sæde of fodkryds gør også at du kan komme helt tæt på patienten, og dermed belaste arme og skuldre mindre.


Arbejde på kontor
Dårlig ergonomi for kontorfolket skyldes primært, alt for stillesiddende arbejde. Men også typisk forkerte fastlåste arbejdsstillinger. Mange døjer med nakkesmerter, fordi skærmen simpelthen er placeret for langt væk, og man derfor ubevidst strækker hoved og nakke fremad for bedre at se.

Derfor vil redskaber der kan hjælpe kontormedarbejderen til en mere aktiv hverdag, være med til at forbedre ergonomi og arbejdsmiljøet meget. Det kan være i form af en god kontorstol, et godt hæve-sænke-bord, en blød aflastningsmåtte til stående arbejde ved skærmen, og måske en sadelstol til stå-støtte-stol.


Arbejde i industrien
God ergonomi for dig der arbejder i industrien og har meget stående arbejde, handler især om at passe på dine ben, fødder og ryg. Her kan vi hjælpe med forskellige typer aflastningsmåtter, både til stående arbejde men også til arealer hvor der gås meget frem og tilbage. En god ergonomisk stå-støtte-stol eller for dig der arbejder ved højborde, en lille høj kontorstol med fodring – er også redskaber der kan skabe bedre ergonomi i industrien.


Din branche – dine behov
Uanset hvilken branche du arbejder i, så kan vi skræddersy den helt rigtige ergonomiske løsning der passer til dine behov. Vi har et stort udvalg af forskellige typer stole, som vi selv producerer, og derfor nemt kan tilpasse den enkelte. Derudover har vi både aflastningsmåtter i standardmål, men her har også mulighed for at lave det mål der passer ind i jeres arbejdsmiljø.

Vi har et stort udvalg af ergonomiske kontorstole, arbejdsstole og aflastningsmåtter. Se eventuelt vores populære aflastningsmåtter til kontor vores Ergonova høj stol med ryglæn eller bliv klogere på en høj laboratoriestol her. 


Både stole og måtter kan prøves gratis i en periode af 14 dage.

kontakt os her for at få en opringning af en af vores kompetente konsulenter eller bestille et prøveprodukt.