Råd & vejledning

Personlig rådgivning og vejledning - er nøglen til at finde det helt rigtige produkt til dig

For at du får den helt rigtige stol der passer til dine behov, tilbyder vi dig et besøg af vores erfarne konsulenter.


De kan rådgive dig på din hjemmebane samt sammensætte en stol du kan prøve af gratis i 14 dage.

Hos Ergotec sætter vi den personlige vejledning og rådgivning i højsædet. Det betyder meget for os, at vi har tilfredse kunder, der efter et besøg af en af vores konsulenter – får det helt rigtige produkt.


Få besøg af en konsulent
Vi har konsulenter der kører rundt i hele landet med stole og aflastningsmåtter. De besøger alle slags virksomheder indenfor vidt forskellige brancher. Deres fornemmeste opgave, er at give jer den rette vejledning og hjælpe med at afdække de behov I har i jeres virksomhed. Konsulenten er ekspert i vores produktsortiment, samt har en stor viden om ergonomi og sunde arbejdstillinger. Derfor kan han også hjælpe ansatte, der har specielle behov eller f.eks. lider af kroniske ryglidelser eller anden form for nedsat arbejdsevne.


Gratis stol på prøve
Udover en grundig rådgivning og vejledning af de enkelte medarbejdere i jeres virksomhed, kan konsulenten tilbyde jer at sammensætte en demostol til afprøvning i 14 dage. Helt gratis og uforpligtigende.


Få en prøvemåtte med posten
Vi har også et stort udvalg af forskellige ergonomiske aflastningsmåtter. Der hver især har nogle egenskaber der passer til forskellige brancher og miljøer. Vi har derfor også konsulenter, der kører rundt i landet med henblik på at afdække behovet for aflastningsmåtter.

Efter besøg af en af vores konsulenter kan I enten låne en af de mange måtter han har med i bilen, eller efterfølgende modtage jeres prøvemåtte med posten. Ofte er der ikke behov for længere afprøvning når det gælder aflastningsmåtter, det kan være rigeligt at afprøve produktet under konsulentens besøg – og derefter afgive evt. ordre.

Ønsker du vejledning af vores konsulenter indenfor stole eller aflastningsmåtter - ring 46 75 40 11 eller skriv til os her