Kvalitet

Kvalitet er i højsædet hos Ergotec - vi producerer, samler og tester alle stole på egen fabrik, inden de sendes til dig

Ergotec® stole er udviklet med henblik på at opnå den absolut højeste siddekomfort, men samtidig er det vigtigt, at kvaliteten er i top, og at stolene klarer de udfordringer, som stilles i f.eks. industrien, ved 24 timers brug og i andre udfordrende situationer.

Vi udvikler og producerer alle vores stole på egen fabrik i Danmark. Her producerer vi hvert år ca. 5000 stole, og hver enkelt stol er kvalitetstestet og godkendt i vor slutmonterings afdeling. Ergotec® stole udvikles og produceres med de absolut bedste materialer, og vore medarbejdere er specialuddannede, meget omhyggelige og kvalitetsbevidste.

Når vi udvikler en stol, tænker vi altid ind, at stolen skal kunne anvendes i mange forskellige situationer. På et værksted skal stolen ofte klare f.eks. olie og svejsegløder. I fødevareindustrien skal stolen klare selv de skrappeste krav til rengøring, og i elektronikindustrien skal stolen ofte være ESD sikret. Når det kommer til sygehuse, tandlæger og laboratorier – så er hygiejne kravene meget høje, og stolene skal nemt kunne rengøres og sprittes af.

Alle disse krav klarer din nye Ergotec® stol uanset om det er en arbejdstaburet, kontorstol eller noget helt tredje du har brug for. 

Vor fabrik i Lejre er topmoderne og vi er i stand til at imødekomme selv de skrappeste krav. Vi er i høj grad fleksible og kan levere din nye Ergotec® stol i løbet af blot 48 timer.

Er du klar til at finde dit næste ergonomiske produkt fra Ergotec? Så er du måske interesseret i vores Dymanic Basic Sadelstol, vores Futura 1 Basic eller denne kontor arbejdsmåtte.